Workshops

Vegan kokos-limoen taart & powerballs

In de workshop maak je een vegan kokos-limoen taart & powerballs. Deze zijn vrij van gluten, lactose, eieren en geraffineerde suikers. Tijdens de workshop krijg je proevertjes en thuis kan je nog verder genieten, de recepten krijg je ook mee naar huis.


Prijs: €55

Wanneer? Zaterdag 21 september, 14h-16h

Waar? Adegemstraat 127, 2800 Mechelen

Inschrijven? Stuur me een berichtje of mail naar info@katogateaux.be

Bountytaart & powerballs 

In de workshop maak je een vegan bountytaart & powerballs. Deze zijn vrij van gluten, lactose, eieren en geraffineerde suikers. Tijdens de workshop krijg je proevertjes en thuis kan je nog verder genieten, de recepten krijg je ook mee naar huis.


Prijs: €55

Wanneer? Zaterdag 28 september, 14h-16h

Waar? Adegemstraat 127, 2800 Mechelen

Inschrijven? Stuur me een berichtje of mail naar info@katogateaux.be

Cake & flowers


Tijdens deze workshop leert Kato van Kato Gâteaux je hoe je een (naked) cake kan vullen en afwerken met een frosting van roomkaas.

Daarna leert Lise van Sunkissed Flowers je hoe je dat pareltje op een volledig voedselveilige manier kan afwerken met echte bloemen. Een ware eyecatcher op elk feestje!


Prijs? 85 euro

Locatie? Adegemstraat 80, 2800 Mechelen

Wanneer? Dinsdag 22 oktober, 19h-21h


Inschrijving is definitief na aanduiden van aanwezigheid in het event op Facebook en na overschrijving van het bedrag naar de rekening van Sunkissed Flowers: "BE94 0018 4163 3714".

Dat gebeurt via de volgende manier:

"Naam & voornaam, inschrijving workshop cake & flowers 22/10"

Stuur ook even een privébericht naar Sunkissed Flowers via Facebook of per mail naar info@katogateaux.be met je aanvraag tot deelname.

           Privé vegan workshop / teambuilding

Het is mogelijk een privé workshop te volgen voor bv. een teambuilding of vrijgezellenfeest. Dit is al mogelijk vanaf 4 personen. Stuur een mailtje naar info@katogateaux.be om een datum vast te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 

Adegemstraat 127, 2800 Mechelen

 

Info@katogateaux.be

 

+32 476 78 73 50

 

Copyright. All Rights Reserved